Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

„Pojďte do toho, holky,“ vyzívá na svých sociálních sítích country hvězda Shania Twain (55) ve videu, kde na sobě má jen saténovou noční košilku.

Zpěvačka, kterou proslavil hit „Man! I Feel Like a Woman“ se na Mezinárodní den žen odvázala a odstartovala výzvu na TikToku. Ta má být o tom, aby ženy předvedly právě svou ženskost a to čeho si na bytí ženou nejvíce váží v souladu se začátkem její ikonické skladby.

Sama Shania odstartovala výzvu jen v prádle. Nočním prádle. Video, které sdílela, ukazuje, že se nejprve chystá ustlat po probuzení postel, ale to s nástupem prvních slov písně ukončí a tanečním krokem se vydá z ložnice přímo na pláž.

„TikTok je místo, kde má každý svůj hlas. Je to více než jen platforma, jde o komunitu. Místo, kde oslavujeme kreativitu a zažíváme zábavu, takže jsem tu s vámi. TikTok ve spolupráci se mnou po celý březen oslavuje ženy, takže se ke mně připojte a řekněte: Jdeme do toho, holky,“ uvedla svou výzvu Twain.

Reklama

Další články

Načítám