Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Anna Slováčková (28) nevydala svoji desku Aura pod žádným velkým hudebním labelem. "Ale jsem až překvapená, jak to jde hezky na odbyt. Počítala jsem s tím, že si ji koupí teta, strejda a možná nejbližší známí," řekla Super.cz.

"Na to, že se nemůže koncertovat, tak to ty lidi zajímá, mám velkou radost i z reakcí, které jsou strašně krásné a pozitivní, což mě pokaždé dojímá. Akorát tedy trávím každý den několik hodin u toho, že ta cédéčka rozesílám. Sama je balím, nadepisuju, všechno připravuju," má svoje úskalí vydat desku sama. "Ale těším se na to, až budeme konečně naživo hrát a lidi si tu desku budou moct koupit z našich rukou," dodala.

"Nemám žádného vydavatele, chtěla jsem si to všechno táhnout sama na sebe. Je to takové moje první miminko, tak jsem si ho chtěla porodit sama v klidu. Ale s určitými financemi mi pár sponzorů pomohlo, bez nich by to šlo v téhle covid situaci těžko. Ale je pravda, že velký podíl byl z mých ušetřených peněz. Ono to tak bývá u většiny umělců, že svojí kariérou podporuje sám sebe," vysvětlila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám