Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během lockdownů se britská zpěvačka Tonyah Willcox (62) a její manžel ozývají fanouškům pravidelně ze své kuchyně. Dopřávají jim hudební produkci ve speciálním aranžmá.

V jednom z videí se Tonyah oblékla obzvlášť sexy, když na sebe hodila průhlednou černou košili a nevzala si podprsenku. Aby bylo video vhodné pro sociální sítě, přelepila si bradavky černou páskou.

Svým outfitem oslavovala a vyjadřovala podporu Britney Spears. Zazpívala totiž její písničku Toxic, v jejímž klipu se tehdy popová princezna ukázala v síťovaném overalu s pár diamanty. Během své produkce Tonyah i její manžel Robert vytáhli tabulku s nápisem „Milujeme tě Britney“ a celé video zaštítili hashtagem Free Britney, který dlouhodobě koluje po sociálních sítích na podporu osamostatnění se zpěvačky od opatrovnictví jejího otce.

Tonya Willcox se pohybuje v hudebním světě už přes 40 let. Za svou kariéru vydala 20 alb, objevila se v deseti filmech, a dokonce uváděla několik televizních show. Začínala ve skupině Toyah a svou sólo kariéru započala v půlce osmdesátých let. Mezi její největší hity patří písně It’s a Mystery, Thunder in the Mountains a I Want to Be Free.

Reklama

Další články

Načítám