Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Herní průmysl je jedním z nejvíce rozvíjejících se odvětví. Zvláště teď, když nás aktuální situace připoutala k našim domovům, bývá hraní počítačových her jedna z mála možností jak uniknout starostem běžného světa, negativním zprávám kolem nás nebo jak si jednoduše vyčistit hlavu a vypnout. S novými herními notebooky MSI se můžete naplno ponořit do hraní her a užít si hraní všude a se vší parádou!

GE Raider. To nejlepší a nejvýkonnější, co můžete mít

Foto: MICRO-STAR INTERNATIONAL
Více

Foto: MICRO-STAR INTERNATIONAL

Komerční sdělení

Řada notebooků Raider je prostě TOP. 8 jádrové procesory Intel i9 s frekvencí každého jádra až 5,3 Ghz, až 64 GB paměti a hlavně neuvěřitelně výkonné grafiky NVIDIA GeForce RTX™ série 30 s 16 GB vlastní paměti, které obsluhují 120 Hz displej s rozlišením 3840 × 2160 bodů nebo 300 Hz displej s rozlišením 1920 x 1080, zvládnou rozjet nejnovější herní pecky na nejvyšší detaily. Maximální FPS, maximální kvalita a to vše díky umělé inteligenci, pomáhající dokonalému vykreslování obrazu, je tu standardem. Realistické zobrazení herních scén, odlesků a chování světla v reálném čase ve vysoké kvalitě platí u notebooků GE Raider i v těch vizuálně nejnáročnějších hrách. Notebook jako takový je vyroben v šedém, kovovém provedení s maximálním důrazem na kvalitu a odolnost. Pro hračičky je dostupné RGB osvětlení a to nejen klávesnice ale také celé přední části notebooku. Detailní nastavení 16,8 miliónů barev umožňuje prakticky nekonečné barevné kombinace všem, kteří se chtějí odlišit.

GS66 Stealth – výkon v minimalistickém designu

Foto: MICRO-STAR INTERNATIONAL
Více

Foto: MICRO-STAR INTERNATIONAL

Komerční sdělení

Pro nenápadné hraní v práci nebo ve škole je určena herní řada tenkých Stealth notebooků MSI. Jednoduchý až puristický design v matném, černém provedení se může pochlubit mnoha oceněními z řad IT časopisů, mezinárodních výstav jako je například CES, tak i prestižním oceněním Red Dot, udělovaným za produktový design. Je to zkrátka 2,1 kg „kousek železa“, který rozhodně má co nabídnout. Podobně jako řada Raider totiž umí uchladit i procesory Intel® Core™ i9, stejně jako grafické karty NVIDIA GeForce RTX™ 3070 a RTX™ 3080. Kromě nízké váhy, která ale neměla vliv na zpracování notebooku vyrobeného z kovu, tu našla místo i obrovská baterie s kapacitou 99,9 Wh, ta největší, kterou je možné vzít s sebou do letadla až bude tato možnost znovu aktuální. Do té doby se výhoda velké baterie jistě využije na pracovních poradách nebo při hraní na terase, mimo zdroj elektrické energie.

GP Leopard – rychlá a elegantní šelma

Foto: MICRO-STAR INTERNATIONAL
Více

Foto: MICRO-STAR INTERNATIONAL

Komerční sdělení

Řada GP Leopard vychází z úspěšné řady GE Raider a míří na ty uživatele, kteří si chtějí zahrát hry na vysoké detaily a nepotřebují se chlubit maximálním nastavením. GP Leopard je postaven na poslední 10. generaci Intel® Core™ i7 procesorů a nejnovějších grafikách NVIDIA® GeForce RTX™ 3060 a RTX™ 3070. Ačkoliv název notebooku může evokovat pestrobarevné provedení, opak je pravdou, notebook je vyveden v jednoduché šedé. Hráčům ale nabídne parádní zobrazení na 240 Hz matném displeji s rozlišením 1920 x 1080, ať už v 15,6“ verzi jako GP66 nebo v 17,3“ provedení jako GP76. Masivně navržené chlazení udrží nízké teploty komponent velmi dlouho a vy tak můžete v klidu hrát na klávesnici známého amerického výrobce příslušenství SteelSeries, která díky RGB podsvícení umožňuje v reálném čase zobrazit herní statistiky jako je úroveň munice nebo zdraví jen změnou podsvícení jednotlivých kláves.

GF Thin – nejlevnější neznamená nejchudší

Foto: MICRO-STAR INTERNATIONAL
Více

Foto: MICRO-STAR INTERNATIONAL

Komerční sdělení

Cenově nejlevnější produkty se mohou jevit jako základní řešení herního notebooku. To ale neplatí pro řadu GF Thin. Jak už název napovídá, jedná se o tenké a lehké notebooky, 15,6“ verze GF65 Thin totiž váží jen 1,9 kg a velikostí jen o pár centimetrů přesahuje rozměry standardního formátu A4. I přes tyto vlastnosti ale notebooky nabídnou pevné kovové tělo pro časté přenášení a hlavně výkonné komponenty. 6 jádrové procesory Intel® Core™ i5 a i7 vyhoví i náročným hráčům, grafická karta NVIDIA® GeForce RTX™ 3060 s 6GB paměti odpovídá výkonu RTX™ 2070 předchozí generace. A to je co říct, vždyť podobně výkonné notebooky ještě nedávno začínaly na hranici 50 tisíc korun! Hráči nejsou ochuzení ani o rychlý displej, který je v tomto případě zastoupen verzí 144 Hz. Samozřejmostí je rychlý SSD disk nebo herní podsvícená klávesnice a dlouhá výdrž na baterku, která činí až 7 hodin na jedno nabití.

Další články

Načítám