Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kamarádka Kim Kardashian (43) Larsa Pippen (46) je slavnější kolegyni v lecčems podobná. Mají podobnou postavu přesýpacích hodin i pověstné pozadí. Larsa si teď vyšla na pláž v Miami, kde své tělesné proporce vystavila v bikinách.

Pravda, oproti Kim má možná nějaké to kilo navíc, ale jinak je jasně vidět, jaké části těla dámy nejraději vystavují na odiv. Pippen je americkým příznivcům reality show známá z The Real Housewives of Miami, jakési sondy de života ‚paniček‘. Larsa účinkovala v miamské verzi této show.

S Kim Kardashian jí sice pojí přátelství, ale to teď možná prochází zatěžkávací zkouškou. Larsa totiž v jednom z rozhovorů promluvila o rozchodu Kim a a Kanyeho Westa, což se Kim, která se v té době držela stranou, nemuselo líbit. Rozvod oficiálně potvrdila až později.

Larsa se ale chtěla zviditelnit, což se jí povedlo. A jak je vidět, o pozornost si říká i fotkami z pláže, kde se tato čtyřnásobná mamina přítomnosti fotografů vůbec nebránila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám