Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Bebe Rexha (34) si podle všeho oblíbila upíří styl oblékání. Ve svém nejnovějším klipu se v jednoho proměnila a na svůj instagramový účet nyní přidala sexy snímek celá zahalená v kůži.

V podobně odvážném modelu se objevuje i v klipu Sacrifice, kde ukazuje i bílé špičáky a v některých scénách je politá i umělou krví.

Tu pro fotku na sociální síť vynechala a nechala se zvěčnit v kalhotách a saku z kůže, které pěkně odhalují její štíhlejší postavu. Zpěvačka se nezdráhá ukázat své přednosti a tady jí také málem vyskočily z otevřeného saka.

Bebe chystá nové album, které už prý není daleko od dokončení. Časopisu People se v říjnu svěřila s tím, co ji inspirovalo. „Celé album je založené na mých nejistotách. Moje psychické zdraví, sebeláska, sabotování sebe samé v životě a neustálé dotazy, zda jsem vůbec dobrá pro určité vztahy. Bude o reálném životě, o tom, čím si procházím. To je pro mě důležité a chci o tom psát.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám