Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Udílení cen Critics' Choice Awards 2021 letos proběhlo online, jak bude u větších akcí v zahraničí po dobu pandemie koronaviru nejspíš zvykem. Na rozdíl od Zlatých glóbů se po červeném koberci neprošli ani předávající, ti uváděli cenu také z domácího prostředí.

Většina účastníků se samozřejmě i doma oblékla do gala. Našli se ale tací, kteří to nepřeháněli a stačila jim mikina.

Ležérní outfit zvolil Jason Sudeikis, který získal ocenění za nejlepší mužský herecký výkon v seriálu Ted Lasso. Při přebírání ceny poděkoval své bývalé partnerce Olivii Wilde, která nyní tvoří pár s Harrym Stylesem. „Chtěl bych poděkovat svým dětem, Otisovi a Daisy. Zároveň chci poděkovat jejich matce Olivii, která mi tehdy řekla, abych ze svého nápadu vytvořil televizní show. Měla pravdu.“

Dalším nezapomenutelným momentem večera byl pohled na manžela herečky Catherine O’Hary, který měl obličej upatlaný od její červené rtěnky. O’Hara získala ocenění za nejlepší herecký výkon v komediální sérii, a že má smysl pro humor, předvedla právě na svém manželovi.

Mezi dalšími oceněnými byla například Emma Corrin za ztvárnění Diany v seriálu Koruna či Anya Taylor-Joy za hlavní roli v Dámském gambitu.

V přímém přenosu to tolik nevyniklo, ale model Emmy Corrin byl opravdu nebezpečný.

Reklama

Další články

Načítám