Hlavní obsah
Článek

Každý někde musel začít. Většině světoznámých osobností sláva nespadla do klína při narození, ale musely se vypracovat nebo ke svému řemeslu dokonce přišly jako slepí k houslím. A jakkoliv to zní neuvěřitelně, tohle byla původní povolání hollywoodských hvězd.

Madonnu (65) jste kdysi mohli potkat za kasou v prodejně koblih Dunkin’ Donuts, moc jí to ale nešlo. Dostala padáka poté, co na zákazníky stříkala marmeládu.

Michelle Pfeiffer (65) zase prodávala v supermarketu a Sandra Bullock (59) pracovala za barem. Jennifer Aniston (55) dělala telemarketing, zatímco například Angelina Jolie (48) měla o něco zajímavější práci, a sice organizovala pohřby.

Harrison Ford jako vyučený tesař vyráběl nábytek celebritám, než se sám proslavil. Jon Bon Jovi vytíral školní chodby, Jim Carrey (62) uklízel v továrně a Morgan Freeman pracoval jako poslíček.

Skutečnou perlou je ale Danny DeVito, který se svými 147 centimetry dělal kadeřníka. Nejspíš musel mít při práci štafle, když pomáhal sestře v jejím salónu. Po letech ale přiznal, že když viděl ty zástupy mladých dam, byl sestře za práci nesmírně vděčný.

Na původní povolání těchto a dalších celebrit se můžete podívat v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám