Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pyšnila se opravdu výraznými přednostmi. Proto možná někoho asi překvapí, že se modelka Gabriela Gášpárová (23) rozhodla podstoupit plastiku prsou.

„Dřív jsem říkala, že bych nikdy dobrovolně nepodstoupila žádnou operaci. Nyní jsem se utvrdila v tom, že heslo ’nikdy neříkej nikdy’ opravdu platí a rozhodla jsem se jinak,“ řekla Super.cz modelka po zákroku.

Před zákrokem prý měla velký strach. „Bylo to po mnoha odborných konzultacích a velkou roli sehrálo stanovisko pana doktora. Měla jsem velký strach z operace, a to, že omdlévám, už jen když vidím injekci, mi taky moc nepomohlo. Ale samotná operace proběhla naštěstí v pořádku bez jakýchkoliv komplikací. Pan doktor je opravdu mistr a navíc příjemný a milý člověk, takže jsem mu stoprocentně věřila, a kdybych se měla znovu rozhodnout, zvolila bych stejně,“ říká vítězka soutěže Dívka roku z roku 2016.

„Svá prsa jsem měla hodně velká, velikostí se moje nynější prsa téměř neliší od těch přírodních, šlo o jiné faktory, které mi vadily, jak v pracovním, tak v osobním životě, a hlavně ze zdravotního hlediska,“ dodala Gabriela.

Od zákroku uplynuly téměř dva měsíce a tak Gášpárová už nemá takřka žádná omezení. „Neměla bych spát na břichu, začínám pomalu cvičit, ale tak abych nenamáhala prsní svaly a celkově můžu dělat vše, co mi má prsa dovolí,“ říká Gabriela Gášpárová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám