Hlavní obsah
Článek

Je ráda, že nehraje v nekonečném seriálu, ale diváky uklidňuje, že jejich oblíbená Slunečná hned tak neskončí. "Do seriálu jsem nastoupila s tím, že je to na určitý čas," řekla Super.cz herečka Denisa Nesvačilová (32).

"Věděla jsem, kolik dílů mě maximálně čeká. A jsem za to ráda, protože si myslím, že v nejlepším se má přestat. Myslím, že ty dlouhodobé seriály pak mají problém, že už se tam vyvíjejí nějaké umělé linky, které už nedávají úplně smysl. Je lepší dát pak prostor něčemu novému. Ale ještě pár měsíců točit budeme," uklidňuje diváky Denisa.

"Už se těším i na natáčení v exteriérech, které točíme několikrát měsíčně. V těch týdnech, kdy jsou uzavřené okresy, tak pocestujeme asi dvakrát nebo třikrát. Už mám doma potvrzení s datem a těším se jako malá holka. Bude to takový svátek a asi se na to hezky obléknu," smála se.

Omezení cestování se dotkne i jejího venčení. "Ještě jsme o víkendu stihli jet zkontrolovat chatu v jižních Čechách. Do parků v Praze moc nechodíme, protože je tam spousta lidí. Takže chodíme na stezku z Braníku na Zbraslav, a protože nemůžeme do lesa mimo Prahu, tak chci zkusit Krčský les," objasnila, když jsme se potkali před natáčením talk show 7 pádů Honzy Dědka.

Pohyb jí pomáhá i ve shazování kil, které stihla během pandemie nabrat. "Snažím se, snad už je něco dole. Hlavní je nejíst. A taky hodně pracovat a málo spát. Každý den vstávám na natáčení ve čtyři a hodně se učím texty, protože teď točíme ještě rychlejším tempem než dřív. Už je to brutální masakr, protože kdyby nás náhodou zase zavřeli, tak abychom měli předtočeno do nejvíc," dodala s tím, že někdy spí jen tři hodiny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám