Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čtyřiatřicetiletá Sian Munday z britskéh Bathu za sebou má velmi nepříjemnou zkušenost. Poté, co zhubla 44 kilo, se rozhodla v Turecku za asi 184 tisíc Kč podstoupit sérii plastických operací - úpravu břicha, prsou a liposukci. Její tělo však prsní implantáty nepřijalo, rozjely se jí stehy a implantáty začaly padat.

Následně žena, už ve Velké Británii, podstoupila korekci. „Můj život se velmi zlepšil. Jsem sebevědomější a konečně se cítím dobře ve své kůži,“ uvedla Sian. Před zhubnutím žena vážila 117 kilo. „Ani jsem se nemohla pořádně ohnout, abych si oholila nohy. Měla jsem úzkosti a mezi lidmi trpěla,“ popsala.

Ke změně se rozhodla v roce 2017, začala si počítat kalorie a na cvičení najala trenéra. Během tří let sice zhubla 44 kilo, ale podepsalo se to na kůži a poprsí. „Shodit bylo skvělé, ale spokojená jsem nebyla, protože jsem všude měla přebytečnou kůži a povislé poprsí.“ Začala proto šetřit na plastiku.

Tu si dopřála loni v říjnu v Turecku. „Rozhodla jsem se pro implantáty a redukci kůže a tuku, ale dva dny po návratu z Turecka jsem se cítila děsivě zle,“ svěřila. „Moje tělo implantáty odmítlo, stehy povolily a implantáty začaly vypadávat.“ Nakonec skončila v nemocnici, kde jí silikony zase vyndali.

Zákroků přesto nelituje. „Cítím se teď milionkrát lépe!“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám