Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Anna K (59). má skutečně pořádnou chřipku. Nepomohla si ani tím, že místo toho, aby ležela v posteli, účastnila se o víkendu ski openingu ve Špindlerově Mlýně. Po Heleně Zeťové (43) je už druhá, která kvůli tomu musela zrušit svoji účast na plánovaných akcích.

Zpěvačka se měla ve středu večer objevit na charitativní dražbě masek, a to v rámci koncertu kapely Bek Ofis v Hard Rock café, které vytvořily známé osobnosti. "Bohužel se konání benefiční akce spojené s koncertem ruší, protoze Anna K. onemocněla a tudíž nemůže být přítomna na akci," vysvětlila manažerka Lucie Hrubá.

Anna K. onemocněla chřipkou minulé pondělí, v sobotu si myslela, že už je z nejhoršího venku. "Nechci to ale pokoušet a jdu si lehnout," řekla Super.cz okolo jedenácté večer, kdy si po oficiální části přišla posedět s přáteli. Je jasné, že se doléčení potáhne déle, než čekala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám