Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čtyřiadvacetiletý Kirill Tereshin podstoupil další sérii operací, během nichž mu lékaři odebírají odumřelou tkáň a čistí ucpané paže. Do těch si Rus kvůli efektu velkých svalů od svých dvaceti let vpichoval olej.

Na upozornění lékařů začal dbát až tehdy, co se mu paže zanítily a tkáň začala odumírat. „Je mi teprve 24 let a můj imunitní systém zánět zatím zvládá, ale nevím, co bude dál,“ říká Tereshin. „To je také důvod, proč jsem začal podstupovat operace - abych se zbavil téhle noční můry.“

Nejtěžší operace ho čeká, mladík se obává ztráty citu v rukou. „Mám velký strach. Ale na to jsem měl myslet dřív, vím to. Je to jen moje vina.“

Dle slov lékaře si Kirill do každé paže vpravil tři litry oleje. „Všechno musí ven, zároveň musíme zachránit žíly, nervy a funkce končetin,“ popsal Dmitry Melnikov.

Takové operace prý nejsou v Moskvě výjimkou. „Už jsme viděli petrolej vpravený do prsou, zadků i jiných částí ženského těla. Varujeme, že je to extrémně nebezpečné,“ upozorňuje Melnikov.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám