Hlavní obsah
Článek

V poslední době čelí Týnuš Třešničková (28) stále častěji nelichotivému označení zlatokopka. Děje se tak hlavně poté, co se úspěšná youtuberka začala objevovat po boku podnikatele Ladislava Biseniuse (43), muže, který byl v roce 2005 odsouzen za pašování návykových látek.

Influencerka s novým partnerem navštěvuje exkluzivní destinace, vyráží na nákupy a užívá si okázalých radovánek. To jí řada jejích sledovatelů nepřeje a tvrdě se do ní pouští v diskuzích na sociálních sítích. „Už jsem na tyhle předsudky alergická. Vše jsem si koupila sama,“ hájila se internetová hvězdička.

V rozhovoru pro Super.cz pak Třešničková přiznala, že nic není černobílé. „Já se lidem na jednu stranu nedivím, protože na sociálních sítích je spoustu slečen, které si nechají kupovat od partnerů dárečky a podobně. Nevidím na tom nic špatného, muž má být gentleman a je hezké, když ženu občas potěší. Na druhou stranu, já chci holky, které mě sledují, motivovat k tomu, aby byly samostatné a vše, co potřebují, si mohly koupit samy,“ dodala s úsměvem Týnuš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám