Hlavní obsah
Článek

Jednašedesátiletý britský herce Rupert Everett, kterého si jistě pamatujete z filmu Svatba mého nejlepšího přítele, poodhalil v pořadu Pierse Morgana svou aférku s bývalou manželkou slavného hudebníka.

S Paulou Yates, která v roce 2000 ve 41 letech zemřela v důsledku předávkování heroinem, se měl stýkat po dobu šesti let, a to i v době, kdy už byla vdaná za Boba Geldofa. O tom, že měl s Paulou jeden ze svých několika heterosexuálních vztahů, prvně promluvil v roce 2006.

S Paulou prý byli ve spojení jak před jejím manželstvím, tak i během něj. „Byli jsme si velice blízcí a musím říct, že po opravdu dlouhou dobu. Obdivoval jsem ji a stále obdivuji. Myslím, že jsem do ní byl zamilovaný,“ uvedl v rozhovoru s Piersem, který se ho zeptal, jak do toho celého zapadal Bob Geldof? „Jednoduše jsem ho ignoroval,“ odpověděl mu herec.

Za vztah se vdanou ženou se nestydí a ani jej nelituje. „Ne, nelituji. Myslím si, že jediný, kdo by se měl cítit provinile, by byla ona, ne já.“

V minulosti se Rupert zmínil o tom, co ho k Paule, kterou poznal skrze interview, které jí poskytoval pro časopis Cosmopolitan v roce 1982, jako gaye táhlo. „Měla jemný hlas a držela se svých mužů jako malá, sladká, animovaná chobotnice. Měla v sobě křehkost, která byla pro muže erotická. I když jste byl gay, nemohl jste si pomoct a vzrušovala vás.“

Paula nebyla nevěrná Geldofovi jen s Rupertem. Slavného rockera opustila kvůli ještě slavnějšímu zpěvákovi skupiny INXS Michaelu Hutchencovi (†37). Společně měli dceru Tiger Lily, kterou po smrti obou rodičů adoptoval a vychoval Bob Geldof.

Reklama

Další články

Načítám