Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Výběr toho nejlepšího z pohledu módy, co se objevilo během netradičního 78. udílení cen Zlatých glóbů, jsme vám již přinesli. V rámci letošního netradičního galavečera, na kterém chyběli diváci i novináři a umělci přebírali ceny v domácím prostředí, se ale objevily i pořádné úlety.

Šaty poseté patenty Alberta Ferreti, které měla na sobě Tiffany Haddish, nápadně připomínaly diskokouli, šaty Susan Kelechi Watson jako by byly zase spíchnuté z třásňového závěsu a figurínu z výlohy galanterie připomínala Maya Rudolph v áčkových šatech Valentino.

Cynthia Erivo zaujala nejen barvou šatů, ale i obutím, ve kterém by se přerazila možná i Lady Gaga.

Představitelka Lady Diany ze seriálu Koruna Emma Corrin nešla v modelu Miu Miu na Zlaté glóby za světici, ale rovnou za jeptišku.

Postrádali jste na udílení 78. ročníku umělecké ankety kulturní vložku? Rosamund Pike se o ni v modelu Alexander McQueen postarala.

Těšíte se, že se do módy opět vrátí džíny se sníženým pasem? Pro všechny, kteří chtějí vypadat jako mladá Paris Hilton, bude pohled na herečku Andru Day s mimořádně protaženým trupem potěšující, pro nás nikoli.

Pánové jsou po letech opět ochotni oblékat něco jiného než klasický černý smoking. Při pohledu na Dana Leviho v pastelovém kompletu od Valentina se člověku ale spíš zasteskne po starých dobrých časech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám