Hlavní obsah
Článek

Kdo si občas nevyzkoušel umělé upíří zuby, aby si na chvilku zahrál na Drákulu, že? Jason Luiz da Silva (25) z Brazílie vzal však proměnu v upíra vážněji. S modifikací svého těla začal v 18 a utratil za ni už přes 60 tisíc korun.

Jason je fanouškem fantasy seriálů, jako jsou Upíří deníky nebo Lovci duchů, a svým oblíbeným postavám se chtěl podobat co nejvíce. Jako první si nechal potetovat bulvy, následovalo rozdělení jazyka, a nakonec si nechal špičáky vyměnit za porcelánové tesáky.

Nedávno si také nechal jazyk potetovat na černo. Hodinovou proceduru popsal jako doposud nejbolestivější ze všech.

„Vždycky jsem byl fanouškem modifikace těla. V 18 jsem s tím konečně mohl začít. Nejvíc se mi líbí moje potetované bulvy. Když se denně dívám do zrcadla, nemohu uvěřit, o kolik jsem teď hezčí. Jsem šťastný, že jsem to mohl podstoupit a vypadám tak, jak jsem vždy chtěl,“ sdělil ke své proměně na sociálních sítích.

S úpravou těla mu pomohli někteří jeho přátelé, kteří se tím živí, Jasona tak proměna nevyšla zdaleka tak draho. Na zvědavé pohledy okolí je prý zvyklý a těžkou hlavu si nedělá ani z hejtů.

„Když jsem byl mladší často mi říkali, že jsem démon nebo zrůda. Už se nezabývám lidmi, kteří mi do života nepřinášejí nic pozitivního. Naštěstí mě můj bratr a matka ve všem podporují, byli u každé mojí procedury,“ vysvětlil.

Ačkoliv už nyní působí dost strašidelně, s proměnou nehodlá jen tak seknout. Do budoucna plánuje elfí uši, další tetování, implantáty a jiné úpravy těla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám