Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Patří mezi nejúspěšnější a nejobsazovanější mladé české herečky. Září hned v několika seriálech a své půvaby předvedla i na filmovém plátně. Už víte?

Hanka Vagnerová (41) nedávno nafotila sérii žhavých fotografií, na kterých vypadá naprosto famózně. Herečka se sice v civilu snaží působit velmi nenápadně, ale když si ji vezme do parády tým stylistů a vizážistů, jako mávnutím kouzelného proutku se z ní stane sexy kočička.

Pro focení zvolila Vagnerová hned několik modelů. A ve všech vypadá báječně. V nebezpečně krátkých šatičkách a s romanticky navlněnými vlasy působí jako sexy lolitka a v kožené bundičce, s přísně staženým copem a s rudě nalíčenými rty pak vypadá doslova nebezpečně. Prohlédněte si fotogalerii a posuďte sami, co jí sekne víc.

V současné době mohou diváci Hanku vidět hned v několika televizních rolích, mimo jiné v seriálu Expozitura, jehož poslední díl dnes TV Nova odvysílá. Právě díky roli v kriminálním seriálu na nejsledovanější televizi se z Hanky stala jedna z nejžádanějších tuzemských hereček. Vedle zjevné krásy totiž disponuje i velkým hereckým talentem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám