Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítězka StarDance Veronika Lálová (32) nemůže v době covidové dělat naplno svou práci. Lekce tance jdou dělat jen online, ale půvabná tanečnice a specialistka na sambu je ráda i za to.

Nedávno odcestovala na ostrov Tenerife, kde relaxuje i pracuje. Fanouškům tak předvedla i své ohebné sexy tělíčko, které protahovala na místní pláži.

„Děti, které učím, měly prázdniny, využila jsem tedy tento čas na pročištění hlavy a odcestovala jsem. Po vyhlášení dalších opatření jsem tady pobyt prodloužila a pracuji teď odsud. Každý den kromě výuky tance sportuji. Pro všechny lidi, kteří jsou zvyklí každý den mít pohyb a pracovat na sobě, je tato doba náročná. Trpí tělo, ale i mysl, mnoho lidí řeší existenční problémy. Hrozně si přeji, ať jsme všichni opět šťastní a plní energie,“ řekla Super.cz Lálová, jež StarDance vyhrála po boku herce Zdeňka Piškuly. Se zlatým olympionikem Davidem Svobodou (39) pak v deváté řadě show dosáhla na krásné třetí místo.

Veronika Lálová a David Svoboda ve StarDance

Lálová má ráda společnost a o to je pro ni současná situace těžší. I tak je pořád v jednom kole a snaží se nezahálet.

„Nynější situace je náročná pro všechny, kteří mají rádi společnost a mají své oblíbené aktivity. Já jsem hodně společenský tvor, extrovert, a miluju život, který jsem měla před koronou. Snažím se tedy udržet zdravého ducha tím, že vyhledávám alespoň z části příležitosti dělat, co mě baví. Natočila jsem instruktážní videa samby, která budou zanedlouho na mém webu. Tak se zájemci budou moci naučit novým krokům a trochu si také užít chvilku tance,“ lákala nadšence pro tancování Lálová.

Na Kanárských ostrovech může aspoň chvilku zapomenout na všechny strasti, byť i tam platí přísná koronavirová opatření. „Je lehké mít tady radost ze života,“ uzavřela s úsměvem tanečnice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám