Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jaroslava Obermaierová (78) měla na rozdíl od některých kolegů lehký průběh koronaviru už v loňském roce. A když měla možnost zaregistrovat se na očkování proti této nemoci, ráda jí využila. Spadá totiž do skupiny obyvatel 70+ a je přesvědčena, že jedině očkování ji ochrání.

„Tento týden jsem se už stihla zaregistrovat k očkování. Čekám na zprávu, kdy pro mě bude volný termín, a hlavně vakcína. Neváhala jsem ani vteřinu, od začátku této pandemie jsem věděla, že se očkovat nechám, a to dobrovolně,” řekla Super.cz představitelka Vilmy Nyklové ze seriálu Ulice.

„Za celý svůj život jsem byla odmala tolikrát očkovaná a často se mě ani nikdo neptal, jestli chci být. Sama jsem si covidem prošla, zaplať bůh s lepším průběhem, a očkování vidím jako jedinou možnost, jak se někdy vrátit alespoň částečně do normálu,” říká.

„Je přeci důležité a rozumné se chránit před nejrůznějšími chorobami. A podívejte, můj kolega z Kvítku mandragory Honza Přeučil už má v sobě obě dávky vakcíny a jak je mu dobře,” dodala závěrem herečka, která už se těší na chvíli až si zase zahraje na prknech Divadla Broadway.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám