Hlavní obsah
Článek

Lucie (34), která diváky Výměny manželek v lednovém díle šokovala smrští nadávek směrem k partnerovi, ale hlavně ke druhé účastnici, se vdala. Za manžela pojala přítele Michala, který byl roku 2008 odsouzen na 12 let za vraždu pod vlivem alkoholu a marihuany.

Ve Výměně manželek ještě žila s jiným mužem, s ním se ale po natáčení rozvedla.

„Potkala jsem bejvalýho spolužáka, s ním jsem vlastně rok, protože byl ve výkonu trestu. Dali jsme se dohromady asi 14 dní nebo tři týdny po Výměně,“ popsala nedávno své poměry.

Manželku z Výměny šokovala špína v domácnosti.

Ve Výměně Lucie nejdřív znechutila druhou účastnici Alenu (40), která se při první návštěvě svého dočasného bydliště rozplakala. „Všude plíseň, bordel, smrad. Já možná ani nechci vědět, jak vypadá paní, která mi bude ležet v ložnici. Já se pose*u,“ neudržela slzy.

Na konci jí pak vynadala, že jejímu partnerovi nevařila. „Proč jsi mu nevařila?! Podívej se, jak vypadá! Končím, nemám na to nervy, abych se tady s tebou hádala,“ začala se rozčilovat.

Alenu to nevyvedlo z míry, i ona řekla, co měla na srdci: „Nestaráš se o děti, já jsem naučila tvoje děti mýt si ruce. Nemají základní hygienické návyky,“ vyčetla ženě na druhé straně stolu.

Lucie poté začala řvát a sprostě nadávat. „Co lžeš, ty vo*e, jdi do pr*ele, ty de*ile jeden zas*anej,“ křičela na šokovanou Alenu. Poté vyběhla z podniku, cestou k autu ještě utrousila několik sprostých nadávek, a už se nechtěla s nikým bavit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám