Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už je ve svém věku riziková skupina, tak se musí hlídat. Představitel doktora Valenty v seriálu Sestřičky Mojmír Maděrič (68) si to uvědomuje. "Naštěstí bydlíme na vesnici, kde je to bezpečnější. Dokonce se mi stává, že pravidelně zapomínám roušku, protože na zahradě a v lese ji nepotřebuju," řekl Super.cz herec.

"V autě mám naštěstí roušek celý balík. Respirátory si ještě musím pořídit. Ale já opravdu nikam moc nechodím, i když už bych rád něco víc dělal, protože už mi hrabe. Výjimkou je to, že vyjedu na natáčení a vrátím se zase zpátky. A chystám se ještě do jiného okresu k doktorce, ale už mám připravenou žádanku a vytiskl jsem si i čestné prohlášení," doplnil.

Pandemie mu ovšem zahýbala s váhou. Před časem kvůli sepsi zhubnul 35 kilo a váhu se snažil udržovat i vzhledem k cukrovce. Teď přibral 6 kilo. "Pořád jsem chodil a něco zobal a povedlo se mi přibrat přesně těch 6 kilo. Ale už to shazuju. Čtyři už jsou dole. Už jsem se vešel jen do jedněch kalhot, jiné si teď nekoupím, tak už kvůli tomu jsem musel," svěřil a doplnil, že se opět vrátil k pravidelným menším porcím a víc chodí ven aspoň se psem na procházky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám