Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od podzimu nebyla u kadeřnice a je to dost vidět. Zpěvačka Marcela Březinová (63) nad tím ale jen mává rukou. "Stejně nejsem nikde vidět a většinu času trávím na vesnici u Kutné Hory. A mám velkou zásobu čepic," řekla Super.cz zpěvačka, která byla jednou z kmoter kalendáře soutěže Anděl mezi zdravotníky.

"Jsem vlastně docela spokojená. Samozřejmě, že mi chybí jeviště a publikum. I na studentech vidím, že už jim docházejí baterky. Ale jsme všichni na stejné lodi, tak se musíme podporovat," míní Marcela, která online učí na konzervatoři. Do Prahy vyjíždí právě jen kvůli práci, když například jako vedoucí katedry řeší faktury. A natočila i online koncert v Salmovské literární kavárně.

"U Kutné Hory jsem ráda. Jsem vděčná za to, že mám zahradu a možnost procházek. Není dobré si stěžovat. Jsem taková vesnická žena. Ale bylo fajn vyrazit mezi lidi, namalovat se. Dokonce jsme si dala i rtěnku, i když od ní mám zapatlanou roušku. Doufám, že tohle všechno přežijeme, dáme to a brzy se v zase v normálním čase budeme potkávat, objímat, a hlavně zpívat," myslí si.

Zpěvačka dokonce podle našich informací našla na sklonku minulého roku i novou lásku. Podrobnosti, ale nevyprávěla. "Nové začátky jsou vždycky i předzvěstí konce. Chlapi jsou a budou, přicházejí a odcházejí. Věčná láska je jenom muzika a s tou, myslím, i umřu," říká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám