Hlavní obsah
Článek

Herečka Malvína Pachlová je už nějaký ten pátek opět šťastně zadaná, jejím partnerem je kolega z branže, herec Milan Ligač.

Poznali se v divadle v Mladé Boleslavi, kde oba působí, láska vznikla postupně, z přátelství. Dnes už spolu žijí a vybavují si byt.

A protože jsou oba zruční, leccos zvládnou svépomocí. „Vyrobili jsme si gauč. Z vestavěné lavice jsme udělali rohovou pohovku, rozřezali jsme matrace a já jsem ušila potahy. Přítel vyrobil i krásný epoxidový stůl. Ale ostatní nábytek jsme koupili,“ říká Malvína, která miluje zařizování.

„A konečně mám byt, kam se vejdou všechny moje věci. U rodičů jsem měla hezký, ale malý byt, a třeba gramofon jsem musela mít na ledničce,“ vyprávěla herečka známá z role barmanky Šárky v Ulici.

Nově ji budou diváci vídat také na Primě v seriálu Sestřičky, kde si zahraje učitelku v mateřské škole. Také zkouší ve dvou divadlech a dělá dabing. „Ale večery jsme doma a má to svoje kouzlo. A i když se samozřejmě těším, až budeme moct hrát, trvá to tak dlouho, že si už snad ani neumím představit, že bych měla zase každý večer být někde v divadle,“ dodala Pachlová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám