Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už předtím, než se v roce 1998 stala Alena Šeredová (46) ve svých dvaceti letech Vicemiss ČR, pracovala v modelingu. Super.cz přinásí jedny z jejích prvních fotografií, které nafotila pro módní návrhářku Blanku Matragi. "Já fotila s mnoha dívkami ještě v dobách, kdy nebyly slavné. Měla jsem na to čuch," řekla Super.cz Matragi, která fotky Aleny vystavuje ve své expozici v pražském Obecním domě.

Alena v té době neměla svůj typický výraz, na některých snímcích se tváří jako roztomilá dívenka, kterou v té době, před šestnácti lety, ještě byla. Alena začínala s modelingem už v patnácti, v šestnácti fotila v Řecku, v sedmnácti se dostala poprvé do Milána.

Itálie se jí stala osudem. Žije tam už tucet let, více než modelingu se už teď věnuje manželovi Gianluigimu Buffonovi a jejich dvěma synům a také filmování. Na jaře přijde do italských kin další snímek, v němž Alena hraje. Na rodnou Prahu ale nezanevřela. Nejenže se tady vdávala, ale přijede sem s rodinkou strávit i Štědrý večer.

Reklama

Další články

Načítám