Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Monika Babišová je v šoku poté, co se dozvěděla, že se i s manželem Andrejem Babišem měli stát zamýšleným terčem střelce. Podezřelý byl zadržen ve Španělsku. V neděli premiér řekl, že proto ženu a dceru Vivien poslal do Spojených arabských emirátů. V Dubaji prý Monika pobývala, aniž by věděla, že jí hrozí nebezpečí.

„Nezlobte se, ale nechci se k tomu vyjadřovat. Není mi z toho vůbec dobře,“ řekla Super.cz manželka premiéra.

Informaci o výhrůžkách smrtí měl Babiš své manželce říct až poté, co o věci promluvil v televizním rozhovoru. Na snímku z Dubaje, který se objevil na sociálních sítích, byla Babišová s dcerou, syn nebyl vidět. „Nic jsem netušila a nikdy bych bez syna neodjela,“ uvedla Babišová.

Babišovi bylo vyčítáno, že v kritickém období pandemie, kdy vláda nabádá lidi k tomu zůstat doma, jeho rodina cestovala do zahraničí na dovolenou.

„Osmého ledna mi řekla policie, že je člověk, který chce zastřelit moji rodinu a mě. A měli jsme hlídaný barák, několik, doteď vlastně. Ten člověk byl zatčen ve Španělsku a moje žena šla do Dubaje, ano, protože se bála,“ řekl premiér na Primě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám