Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Gabriela Soukalová (34) a její partner Miloš se těší na první dítě. Moderátorka to oznámila poté, co si okolí začalo všímat pozvolna rostoucího bříška. Zvlášť jedny šaty z televizního fundusu ji prozradily.

„Na Primě jsem musela barvu přiznat v momentě, kdy hlavní kostymér dostal zákaz oblékat mě na vysílání do lahvově zelených šatů s tím, že mi dělají velké břicho,“ smála se Gábina, která po rozvodu s Petrem Koukalem opět přijala své dívčí příjmení Soukalová.

Bere jej, pro sportovkyni příznačně, jako nový start. „Jako Gabriela Koukalová jsem uzavřela minulost a jako Gabriela Soukalová začínám žít nový, spokojenější život, s dalšími výzvami, které osud přinese. Jedno vím ale jistě, nudit se nebudu!“ řekla v Novém dni moderátorka primáckého Showtimu.

Svůj nový vztah Gábina odtajnila teprve před měsícem. „Je to ten typ muže, který mě nechce předělávat, respektuje mě se všemi chybami, což je obrovsky osvobozující,“ uvedla na konto partnera.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám