Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Aneta Christovová je kvůli covidovým opatřením vlády bez práce. Žije doslova z úspor. Netuší, jak dlouho to ještě vydrží. "Přišla jsem o dvě třetiny příjmů, nejsou akce, kšefty. Moderovat není co. Můj partner má zavřený masážní salón. Vše dotujeme," řekla Super.cz Aneta Christovová.

Ta s partnerem Princem, který pochází z Mauricia, spoluvlastní masážní salón, který je od jara kvůli koronavirovým opatřením převážně zavřený. "Na jaře nám pronajímatel vyšel vstříc a nájemné zlevnil na polovinu, od podzimu už bohužel platíme celou částku. Teď v lednu jsme žádali stát o dotaci za podzimní lockdown, mělo by přijít padesát procent na nájem," říká s tím, že stejně musí sahat do ušetřených peněz a polovinu platit ze svého.

"Každý měsíc pokrývám z peněz našetřených na horší časy, což jsem si myslela, že bude důchod. Máme hypotéku, musíme platit jídlo, do toho polovina peněz za nájem salónu, netuším, jak dlouho to ještě vydržíme," dodala Christovová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám