Hlavní obsah
Článek

Naposledy jsme se se seriálovým synem primáře Mázla z Ordinace v růžové zahradě Ladislavem Ondřejem (32) potkali na sklonku minulého roku, kdy už věděl, že se mu televizní práce chýlí ke konci. "Ještě ale něco dotáčíme, moje postava nemá uzavřenou dramatickou linku, protože kvůli tomu moribundu se to pořád přesouvá," řekl Super.cz.

Láďa v této době zkouší divadelní hru Jsem krásná!, i když netuší, kdy se dočká premiéry, jak nám řekl na jedné ze čtených zkoušek, kde jsme se zastavili. "Je to tedy náročné, protože se tady hodně zpívá a jsem spíš na tu činohru a zpívám jen tak herecky," svěřil. Navíc se pro něj shání druhá alternace, kterou měl původně hrát Milan Peroutka (34).

Nechybí mu ale jen alternace, ale i druhá polovička, i když jako seriálový Jakub Mázl neměl o dívky nouzi. "Jsem sám, ale partnerku nehledám. Myslím, že na to není správný čas, abych se hrnul do vztahu. I když bych měl teď, když se musí nosit roušky a respirátory větší šanci, protože v nich vypadám líp," smál se Láďa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám