Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Simona Krainová snad nikdy nebyla v lepší formě. Zná triky, jak krásu podpořit, omládnout, a přesto zůstat přirozená. Mnoha ženám už tuto cestu ukázala, tak proč ji rozplakala právě pomoc paní Aleně?

„Když ráno v zrcadle přestáváte poznávat tu vnitřně optimistickou ženu a kouká na vás jiná žena s posmutnělým povadlým výrazem, říkáte si, že je čas něco změnit,“ popisuje paní Alena (55) důvod, proč se rozhodla pro změnu na známé klinice, kde jí oporou byla právě Simona Krainová.

Foto: Klinika Yes Visage
Paní Alena
Foto: Klinika Yes Visage
Paní Alena
Foto: Klinika Yes Visage
Paní Alena

Mladší a dojatá až k slzám

„Nejen péči tady na Klinice YES VISAGE bych doporučila všem, ale ten lepší pocit a příliv nového sebevědomí, to opravdu stojí za to,“ popsala se slzami v očích Alena. Ta radostná slova nad novým životem dojala i Simonu. „Stačí jen překonat prvotní ostych a jít se jen zeptat na nezávaznou konzultaci. Vyslechnout si lékaře, co je možné. Mnoho z nás je pak překvapeno, jak malá změna někdy stačí k lepšímu pocitu ze sebe sama,“ doplnila Krainová.

Nebojte se skalpelu

Ideální je nepodcenit prevenci v mladším věku, navštívit dermatologa, výrazně tak oddálit známky stárnutí a výkon chirurga. A i když už je potřeba řešit výraznější známky stárnutí, jako u paní Aleny, není se čeho bát. „Dnes složité výkony nahrazují ty jednodušší, šetrnější s velmi dobrým efektem a kratší rekonvalescencí, jako je například YES FastLift,“ popisuje trend v estetické medicíně primář MUDr. Martin Molitor. „Když se na sebe podívám, jsem velmi spokojená, povislé koutky se proměnily v úsměv, a hlavně mám zase vidět oči namísto spadlých víček. Zákroků v obličeji jsem se obávala, vždy jsem měla za to, že jsou to náročné a bolestivé výkony. Opak je pravdou,“ potvrzuje Alena.

Foto: Klinika Yes Visage
Paní Vilia
Foto: Klinika Yes Visage
Paní Vilia
Foto: Klinika Yes Visage
Paní Vilia

Omládněte během obědové pauzy

Mnoho projevů stárnutí a nedostatků lze snadno vyřešit i bez chirurga, skalpelu a třeba v pauze na oběd! Příkladem je Vilia (48) z Brna. Tu trápily vrásky, padající tváře a spadlé ústní koutky, díky nimž vypadala smutně a naštvaně. „Zkušený dermatolog si poradí s většinou problematických míst ve tváři s naprosto přirozeným výsledkem. Od jemných až po hluboké vrásky, povadající či naopak zakulacené tváře, nevýrazné rty nebo třeba s kruhy pod očima. Zákroky jako výplně na bázi kyseliny hyaluronové, botulotoxin či dermální nitě jsou populární, protože jsou rychlé a s ihned viditelným výsledkem,“ prozradila MUDr. Urbánková z Kliniky YES VISAGE v Brně.

Foto: Klinika Yes Visage
Paní Dagmar
Foto: Klinika Yes Visage
Paní Dagmar
Foto: Klinika Yes Visage
Paní Dagmar

Dagmar (49) chtěla být pro svého synka mladě vypadající maminkou a svěží vzhled se jí hodil i do práce. „Paní doktorka mi aplikovala výplně a botox, pan doktor odoperoval převislá víčka, překvapilo mě, že nic z toho vlastně nebolelo a po operaci jsem domů odjížděla jen s malými náplastmi. Dokonce jsme se na sále zasmáli,“ prozradila ke své proměně.

Jak probíhalo omlazení paní Aleny, se můžete podívat na našem videu:

Omlazení paní Aleny

O omlazující zákroky na Klinice YES VISAGE je veliký zájem, specialisté totiž využívají moderní šetrné postupy, které zaručují přirozený výsledek bez zbytečných jizev a dlouhé rekonvalescence.

Více o moderních zákrocích v obličeji nebo pro termín nezávazné konzultace na www.yesvisage.cz.

Další články

Načítám