Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Byl dirigentem orchestru Bohemian Symphony Prague Orchestra, který hrál se světovými hvězdami od Vanessy Mae, Michaela Bublého či Sarah Brightman po Alice Coopera nebo muzikanty z kapel Deep Purple a Nazareth, a místo toho teď diriguje rozvoz zboží, které vozí jeho hudebníci. "Donutila nás k tomu doba," řekl Super.cz Martin Šanda.

"Ono je to vlastně podobné. Já nejsem jen dirigent orchestru, ale i jeho manažer, a tohle je podobná manažerská práce. Navázali jsme tam, kde jsme skončili, a jsem rád, že se s těmi lidmi mohu vídat, nemusejí sedět doma a trpět tím, že nemají do čeho píchnout. Je to práce jako každá jiná a rozhodně je to lepší, než sedět s rukama v klíně a brečet," míní Šanda.

Oproti jiným rozvážkovým službám lze využít i bonus, že kurýr zákazníkovi zahraje. "Lidé si mohou doobjednat třeba zpívané přání pro někoho k narozeninám, hodně jsme toho řešili k Valentýnu. Jsou to takové doplňkové služby," vysvětlil dirigent, který se sám nechal loni jako kurýr zaměstnat, aby pronikl do branže.

"Je nám samozřejmě občas smutno, když se podíváme na záznamy svých koncertů, ale doufáme, že snad ještě někdy přijde doba, kdy budeme moct hrát. Ale ty předpoklady nejsou dobré, proto jsme se snažili vymyslet něco jiného," uzavřel Šanda, který byl jedním z hostů na natáčení pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Reklama

Další články

Načítám