Hlavní obsah
Článek

Blanca Blanco (40) patří k herečkám, které zatím marně čekají na roli, která by ji dostala mezi top hollywoodské hvězdy. I tak v době, kdy neřádila koronavirová pandemie, nechyběla snad na žádné velké společenské akci včetně předávání Zlatých glóbů.

Teď už se na žádný večírek jen tak nedostane, a ta jí nezbývá nic jiného, než na sebe upozorňovat aspoň sexy fotkami. Herečka pózovala ve svítivě žlutých plavkách u bazénu, kde se nakrucovala před fotografem zepředu i zezadu. Možná by si ji tak opět mohl všimnout nějaký režisér.

Blanca se loni objevila v nepříliš úspěšném hororu Followed, hned ve čtyřech snímcích se pak objevila před dvěma lety. Co se týče béčkových filmů, na nedostatek příležitostí si rozhodně stěžovat nemůže. A kdoví, třeba na ni vysněná role teprve čeká.

Kromě fotek v bikinách na sebe naposledy upozornila během před pár lety na předávání Zlatých glóbů. Na rozdíl od ostatních celebritdorazila na ceremoniál v ohnivě červených šatech. Dress code byl tehdy outfit v černé barvě, což měl být výraz solidarity s obětmi sexuálního obtěžování, které otřáslo Hollywoodem. Blanco tehdy dosáhla toho, že si ji všiml úplně každý.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám