Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po třech letech se vrací do éteru. Lucie Černá, dříve známá jako Šilhánová, ohlásila návrat do rádia. Posluchači Ranní show na Evropě 2 se na oblíbenou moderátorku mohou těšit již od března, kdy nahradí stávající zprávařku Kateřinu Říhovou, která se už brzy stane maminkou.

„Nahradím ve vysílání Katku Říhovou, která odchází na mateřskou dovolenou. Věřím, že to nějak důstojně těch pár měsíců snad zvládneme,“ svěřila se Super.cz Lucie, kterou před třemi lety, kdy se s posluchači loučila, nenapadlo, že se do rádia ještě někdy vrátí.

„Když jsem před třemi lety opouštěla sovu radiovou rodinu, abych založila tu vlastní, byla jsem si jistá, že je to loučení definitivní, ale člověk míní a jedna malá princezna, která za pár dní přijde na svět, všechno mění, a dopřeje mi tak loučení ještě jedno,“ prohlásila moderátorka, která se dosud naplno věnovala své rodině a dceři Johance.

Moc se na to těším, nejvíc na to, že mi chlapci pomůžou vrátit slovní zásobu tam, kde byla před nástupem na mateřskou,“ dodala s humorem moderátorka, která na Evropě 2 pracovala v letech 2003 - 2014 a pak ještě celý rok 2017, následně odešla na rodičovskou dovolenou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám