Hlavní obsah
Článek

Po jedenácti letech se Zuzana Belohorcová (48) vrátila na televizní obrazovku. V projektu Tvoje tvár znie povedome, obdobou české verze Tvoje tvář má známý hlas, se Zuza bude každý týden utkávat mimo jiné s komikem Františkem Košarišťanem, který si říká Fero Joke. Ten si prostřednictvím svého sledovaného profilu na Instagramu párkrát vzal na paškál také samotnou Zuzku. Jak probíhalo jejich setkání tváří v tvář? „Fero je král. Vůbec mi nevadí, že si ze mě taky dělal šoufky,“ smála se Zuza.

Fero si Zuzu vzal na paškál několikrát. Moderátorku prý jeho vtípky pobavily, ale vyčetla mu, když si utahoval i z jejích dětí. „Je pravda, že jednou si dělal legraci i ze Salminky, což mi přišlo úplně zbytečné. Tak to já si ho teda během následujícího přenosu podám,“ dodala v legraci moderátorka.

Zuzana se nechala slyšet, že když se na Slovensku do projektu zapojila, moc svých kolegů neznala. Moderátorka žije už řadu let v zahraničí a mladí herci zejména z nových seriálů pro ni byli velkou neznámou.

„Sledujeme sice slovenské i české televize, ale veskrze se jedná o zpravodajství. Spoustu kolegů jsem tedy viděla poprvé,“ říká Zuza. Ale nezastírá obdiv. „Jsou to úžasní mladí houževnatí lidé a já je velmi ráda sleduji, s jak velkou chutí se do toho pouští. Pro ně je to totiž úžasná příležitost se zviditelnit a posunout dopředu.“

Od roku 1999 do roku 2003 pracovala Belohorcová v televizi Markíza, a tak se s většinou členů tvůrčího týmu pořadu zná. „Byla to moje domovská televize, ve které jsem po začátku ve Slovenské televizi prakticky startovala kariéru. Se stejným režisérem Petrem Majeským jsem dělala televizní projekt Big Brother,“ říká Zuzka a jedním dechem dodává: „Jsme dobrá parta lidí a já vzdávám hold televizi, že má v této náročné době chuť se pouštět do tak složitého projektu.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám