Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen co vyšlo najevo, že Nova chystá speciální díly MasterChefa s těmi „nejlepšími a nejkreativnějšími“ kuchaři z minulých dvou řad, začali fanoušci diskutovat, zda mezi nimi bude také Pavlína Lubojatzky. Nebude, Nova ji do nadcházející řady kulinářské show neoslovila, nehodila se do konceptu duelů.

„Chtěli jsme, aby se kromě vítězů spolu utkali účastníci, které například spojoval podobný přístup k vaření, zapálení do určitého segmentu kuchyně či poučení se z vlastních chyb v průběhu soutěže. Pavlínu Lubojatzky tvůrci pořadu vzhledem k předem nastaveným kritériím neoslovovali. Rádi s ní ale při vhodné příležitosti budou opět spolupracovat,“ uvedla televize.

Jinými slovy neměli k Pavlíně podobný typ do dvojice.

Lubojatzky byla nejdiskutovanější účastnicí loňské řady, u diváků za své chování v soutěži sklízela velkou kritiku.

Z potvrzených soutěžících se proti sobě postaví vítězové předchozích dvou řad Kristína Nemčková a Roman Staša a předloni stříbrný Jan Vorel a loni bronzový Pavel Berky. Složení poroty zůstává stejné, hodnotit budou šéfkuchaři Radek Kašpárek, Jan Punčochář a Přemek Forejt.

Bude vám Pavlína v MasterChefovi chybět?
Ano
9,8 %
Ne
90,2 %
Celkem hlasovalo 33104 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám