Hlavní obsah
Článek

Kolumbijská modelka Mariana Herazo se proslavila pózováním pro pánský časopis Playboy. Od té doby získala velkou popularitu, kterou ještě živí na sociálních sítích, kde ji sleduje přes milion fanoušků.

Kráska, jež ráda odhaluje svá ňadra, si teď postěžovala, že se stala obětí stalkingu. Kvůli podobným tělesným proporcím se jí totiž přezdívá „kolumbijská Kim Kardashian“. A někteří fanoušci jsou kvůli tomu značně dotěrní. Kráska žije v Itálii, ale byla nucena se už sedmkrát stěhovat. Na sociální síti toho o sobě prozradila zkrátka až moc a slídilové na ni číhali nejen před barákem. Mariana tak prý ven nikdy nechodí sama.

Popularita sice půvabnou Kolumbijku těší, ale čeho je moc, toho je příliš. Někteří muži jí jen posílali žhavé návrhy na Instagramu, ty jednoduše zablokovala. Další ji ale sledovali až na pláž, do fitka a jeden muž za ní zašel i do kadeřnictví. Byly časy, kdy si modelka dokonce musela najmout ochranku.

„V minulosti jsem zveřejňovala místa, kde se nacházím, teď si dávám pozor a svou polohu už nikdy neukazuji,“ svěřila modelka. Ani to ale nestačilo. Jeden z mužů si dokonce vytvořil umělou sexuální panenku, která měla její obličej i tělo.

S lechtivými fotkami s panenkou se jí pak chlubil ve zprávách. Když si ho kráska blokla, založil si jiný účet. „Jsem smutná a zklamaná, někteří psychicky nemocní lidé si myslí, že když jsem modelkou na sociálních sítích a zveřejňuji své fotky, že jim automaticky patřím, myslí si, že se mnou mají jakýsi platonický vztah,“ povzdechla si kráska.

Díky milionu fanoušků si prostřednictvím Instagramu vydělává vysoké částky, které by jí mohly závidět i slavnější modelky. Sláva má ale i své stinné stránky, které ji moc netěší.

Reklama

Další články

Načítám