Hlavní obsah
Článek

Prožívá jedno z nejkrásnějších životních období. Zorka Hejdová (33) si pochopitelně přála mít na své první těhotenství krásnou vzpomínku. Oslovila tedy fotografku Adrianu Fialovou, se kterou nafotily vkusné a ne zcela tradiční těhotenské fotky.

„Fotky vznikly spontánně,“ svěřila se Super.cz moderátorka. Snímky jsou vkusné a rozhodně nepřipomínají klasické těhotenské snímky, na které jsme většinou zvyklí. „Tvořily jsme nějaké těhotenské fotky na památku a na závěr nás napadlo zkusit pár odvážnějších i s parukou! Nakonec jsou to zatím moje nejmilejší fotky, kromě těch společných s Mírou. Jsou jiné. I já jsem tam jiná, ale pořád jsem to já a tyhle experimenty mě prostě baví,“ uvedla Zora.

Podle všeho došlo i na inspiraci ikonickou fotkou Demi Moore (61) v těhotenství, kterou pořídila v roce 1991 slavná fotografka Annie Leibovitz. Ptali jsme se Zorky, jestli při focení nezažívala ostych. „Nestyděla jsem se, protože všechny tři holky na place jsou mé dobré kamarádky... Dokonce jsem na závěr shodila i ten kabát a mám dvě “nahaté” fotky pro sebe na památku, kde je vše jen decentně zakryto rukama,“ říká Zorka a jedním dechem dodává: „Ženské tělo umí opravdu zázraky a já jsem si ho chtěla zdokumentovat právě v ten okamžik, tak jak je.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám