Hlavní obsah
Článek

První potomek Lindy Vojtové (38) se narodí do úplné rodiny. Topmodelka se vdala za partnera Joshe Sasona. Obřad se dle informací Super.cz uskutečnil ani ne před měsícem, 29. ledna, a vzhledem k opatření proti šíření koronaviru proběhl online.

„Obřad trval asi čtvrt hodiny, stejně jako obvyklá svatba na radnici,“ prozradila Super.cz maminka modelky Taťána Vojtová. Svědek byl jen jeden, a to ženichův bratr Asi Sason, přítomná byla ještě jeho snoubenka.

Důležitého životního okamžiku české topmodelky se bohužel nemohli zúčastnit její příbuzní.

„Bohužel za Lindou nemohu přiletět. Nepustí mě do Ameriky, ani když mám pracovní víza. Byla jsem za ní naposledy v březnu,“ svěřila Vojtová. „Ale je zbytečné se trápit něčím, co člověk stejně nemůže změnit. Pro mě je podstatné, že je Linda šťastná, a na prvním místě je jejich láska. Josh je báječný chlap, který má pět P,“ dodala maminka nevěsty.

Linda a Josh si původně měli říct svá ano 26. srpna 2020 v Izraeli. Z toho důvodu Vojtová také konvertovala k judaismu. Termín ale museli kvůli opatřením proti šíření nemoci covid-19 posunout. Ani letos to ale zatím nevyšlo a na veselku za přítomnosti příbuzných a známých si budou muset ještě počkat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám