Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Mandy Moore se konečně dočkala prvního potomka. Hvězda seriálu Tohle jsme my porodila na den přesně podle odhadů lékařů.

„Gus je tady. Náš sladký chlapeček August Harrison Goldsmith. Byl přesný jako hodinky a dorazil v odhadovaný termín porodu k velké radosti svých rodičů,“ napsala Moore v příspěvku na Instagramu.

„Byli jsme připraveni se zamilovat naprosto novým způsobem, ale to, co nastalo, jsme si ani nedokázali představit,“ pokračovala v nadšeném postu Mandy, která je za otce svého prvního synka vdaná od roku 2018.

Mandy v loňském roce vydala již sedmé studiové album Silver Landings a diváci ji nyní sledují hlavně v seriálu Tohle jsme my, kde hraje postavu Rebeky, která už má tři děti.

„Nejvíc jsem se bála, že nebudu mít pro roli dostatečné mateřské pudy, protože sama nejsem matkou. Ale díky tomuto projektu se moje vaječníky rozhodně ozvaly,“ přiznala v roce 2017 E! News s tím, že děti by měla raději dříve než později.

Reklama

Další články

Načítám