Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Wilmer Valderrama (41) a Amanda Pacheco (30) přivítali na svět holčičku. Hvězda seriálu Zlatá sedmdesátá a jeho snoubenka se pochlubili radostnou novinkou v neděli, holčička, jejíž jméno zatím neprozradili, se narodila před týdnem.

Herec se pochlubil společným snímkem z nemocničního lůžka a fotkou spokojené maminky s dcerkou. „Život je nevyzpytatelná cesta, ale občas, když potřebujete na své cestě světlo, sešlou vám anděla, který vám ukáže, že můžete být víc. Přímo z nebe vítáme na světě svou první dceru,“ rozněžnil se novopečený tatínek v popisku snímků.

Wilmer a Amanda randí od začátku roku 2019, zasnoubili se v lednu 2020. Pacheco tehdy oznámila zasnoubení dojemným dopisem pro zesnulou maminku.

Valderrama proslul také vztahem s Demi Lovato. Se zpěvačkou byl v letech 2010-2016. Oporou jí byl nejen v průběhu vztahu, ale také po jejím posledním předávkování v roce 2018, kdy málem přišla o život.

V minulosti byl také spojován s herečkou Mandy Moore, která mu v prosinci pogratulovala pod fotkou, když s partnerkou oznamovali těhotenství.

Reklama

Další články

Načítám