Hlavní obsah
Článek

Nepříjemnostem hned na začátku slibně rozjeté kariéry musí čelit dvacetiletá Jesy Nelson, která je členkou dívčí skupiny Little Mix, jež před pár dny vyhrála poslední řadu britského X Factoru. Její starší bratr Johnny (28) byl totiž obviněn z drogového dealerství a zatčen policií.

Zajímavé na celé události je však to, že se šel Johnny udat na policejní stanici sám poté, co byl natočený na video najatým reportérem deníku The Sun, jak prodává kokain. Celý obchod proběhl během pár minut v parku v Hornchurchu v Essexu jen kousek od místa, kde rodiny na vánočních trzích nakupovaly dárky pod stromeček. Reportér dostal od Johnnyho 1,3 gramu kvalitního kokainu a oba dva šli následně svou cestou. Johnny samozřejmě nemělani tušení, s kým měl tu čest.

Paradoxní je však i to, že je sama jeho matka policistka. Celá aféra tak nepříjemně narušuje image mladých dívek, které si zakládaly na čisté pověsti. Další členky kapely – Perrie Edwards (18), Leigh-Anne Pinnock (19) a Jade Thirlwall (18) tak mohou být právem naštvané, avšak jak se říká, i negativní reklama je reklama.

Reklama

Další články

Načítám