Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Paris Hilton (43) dostala letos před Valentýnem velmi speciální šperk, během výletu na soukromý ostrov před ní poklekl partner Carter Reum a požádal ji o ruku. A jde o diamant, který je rozhodně hoden dědičky hotelového impéria.

Na ostrově byla přítomna i rodina Paris, slavili totiž její 40. narozeniny. Šlo o velmi romantickou záležitost, kterou pochopitelně zamilovaný pár bedlivě zdokumentoval.

Šperk speciálně pro Paris navrhl sám Jean Dousset, potomek slavného šperkaře Louise Cartiera. Paris se na svém youtubovém kanále pochlubila procesem, jak byl prsten navržen. Je pojmenován Paris, autor se prý nechal inspirovat francouzským hlavním městem.

Odborníci odhadují hodnotu prstenu na něco mezi 21 a 35 milióny korun. Neshodli se však zatím ani na diamantu. Zatímco jedni tvrdí, že jde o desetikarátový diamant se smaragdem a diamanty po stranách, jiní že jde dokonce o dvaadvacetikarátový.

Paris se zasnoubila počtvrté, s Reumem randí rok a už se chystají založit rodinu. Hilton podstupuje umělé oplodnění, s partnerem plánují dvojčata. O Carterovi hovoří jako o panu Pravém a nechala se slyšet, že až s ním konečně poznala, co je pravá láska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám