Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Má svůj nový soukromý ráj. Ostrov Zanzibar, kam teď jezdí každý druhý movitější Čech, vyměnila modelka Simona Krainová (51) za karibský ostrov Svatý Martin. Na zkoušku tam s manželem Karlem strávila deset dní v lednu a v den svých narozenin opět odletěla za teplem.

Z první dovolené na nizozemských Antilách byla nadšená. "Je to tady moc hezké. Kdybychom neměli doma děti, tak se do Česka ani nevrátím," řekla Super.cz. Teď už s sebou vzala celou rodinu včetně psa, aby ji v návratu nic nelimitovalo.

Na palubě letadla mezi Prahou, Amsterdamem a Phillipsburgem, což je hlavní město holandské části ostrova, sice strávila své 48. narozeniny, ale protože letěla nejen s rodinou, ale i s parou kamarádů, rozhodně se nenudila.

Ostatně let trvá jen něco kolem dvanácti hodin. A mimochodem, ani letenka do karibského ráje není zase tak drahá. Vyjde zhruba na 15 tisíc korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám