Hlavní obsah
Článek

Povinná čtrnáctidenní karanténa v nadvodní vile na Maledivách už se moderátorce Evě Perkausové (30) krátí. Dovolenou si musela nedobrovolně prodloužit, protože její přítel Ivan měl pozitivní test na Covid-19, i když žádné příznaky nepociťoval a oběma je dobře.

Být zavřený v jednom prostoru, i když v luxusním ubytování s přímým přístupem do blankytného oceánu, které Eva z legrace označuje jako chajdu, bylo i pořádnou prověrkou jejich vztahu. Ponorka prý ale nepřišla a s láskou a humorem oslavili i Valentýna.

"Ponorku tady nemáme, jen šnorchl a brýle. My si natolik rozumíme, že se zabavíme vždy a všude. Hrajeme společenské hry, snažíme se trochu cvičit a tím, že máme přístup do moře, tak trávíme i spoustu času ve vodě šnorchlováním. Je tu pestrý podmořský svět, plavou tu rejnoci a mnoho druhů ryb. Jen tu zlatou rybku jsme ještě nenašli," popsala Super.cz.

Na začátku týdne by měl pár jít opět na testy a pak snad už domů. "Snad nebudu mít pozitivní test zase já," doufá moderátorka.

"Už se nám ten prodloužený pobyt krátí, ale věřte, že není nad staré dobré přísloví: všude dobře, doma nejlíp. Takové situace prostě nevymyslíš. Na druhou stranu je to velké ponaučení nejen pro cestovatele v dnešní době," míní Eva.

Když všechno dobře dopadne a odletí domů, bude ji ještě čekat česká karanténa a PCR test po návratu, takže na obrazovkách ji uvidíme nejdřív na začátku března. "Chtěla bych poděkovat Primě za toleranci a rychlé jednání," doplnila Eva, kterou vedle Romana Šebrleho (49) zastupuje kolegyně z Nového dne Soňa Porupková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám