Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jessica Alves (40) za sebou má další chirurgický zákrok, ten hlavní na cestě přeměny v ženu. V Thajsku podstoupila změnu pohlaví. „Cítím se jako znovuzrozená,“ říká Alves. Za zákrok, který trval šest hodin, Jessica zaplatila přes 410 tisíc Kč.

Se svou transformací je Jessica spokojená. „Jako bych se v 37 letech znovu narodila. Miluji svoji novou vaginu. Ještě je trochu oteklá, ale roztomilá,“ nešetřila detaily. „Teď jsem připravená začít nový život jako šťastná žena. Moje nová vagina mi určitě dodá sebevědomí ke schůzkám a s někým se intimně sblížit,“ věří.

V minulosti Alves utratila v přepočtu téměř 18 milionů, aby se stala „lidským Kenem“, o proměně v ženu veřejně promluvila loni v lednu.

„Hodně jsem se snažila být mužem, ale nešlo to, protože jsem nebyla šťastná. Lpěla jsem na plastikách, protože jsem ve skutečnosti chtěla být ženou,“ uvedla tehdy. Za sebou má také mj. operaci prsou či hlasivek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám