Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Helena Vondráčková (76) pohřbila dnes ve 13 hodin v nové obřadní síni na Olšanských hřbitovech svého milovaného otce Jiřího Vondráčka (†90). Dorazila bez svého manžela Martina Michala. Zřejmě kvůli klidu při rozloučení. Je dobře známo, že její bratr Jiří se s Martinem Michalem příliš nemusejí.

Rozloučit se s Jiřím Vondráčkem dorazila na třicet lidí z řad rodiny a přátel. Chyběla jen jeho vnučka Lucie Vondráčková, která v den dědečkovy smrti porodila v kanadském Montrealu syna Matyáše a pochopitelně v šestinedělí zůstala v Kanadě. Svému dědečkovi poslala za sebe, svého muže Tomáše Plekance a malého Matyáška věnec.

Jiří Vondráček ml. přišel s manželkou Hanou a synem Davidem. Helena dorazila s kyticí růží a slzy schovávala za černé sluneční brýle. Doprovodila ji sestra Zdena. I když měla Helena neshody s otcem kvůli manželovi, nadevše ho milovala a jeho smrt je pro ni stejně jako celou rodinu ohromnou ztrátou.

V obřadní síňi spolu Jiří s Helenou krátce promluvili. Bez zbytečných emocí. Oba prožívají stejnou bolest. Na usmíření to ale nevypadalo. V první řadě si sedli daleko od sebe.

Reklama

Další články

Načítám