Hlavní obsah
Článek

Mihla se v epizodních rolích v seriálech jako Kapitán Exner, Ordinace nebo Místo zločinu Ostrava. Drobná a velmi půvabná blondýnka Barbora Šampalíková je ale zejména divadelní herečkou, známou i z muzikálů Bonnie and Clyde a Mamma Mia! či z legendárního Semaforu. "Kromě téhle doby mě primárně živí divadlo," řekla Super.cz.

Stejně jako její kolegové to nemá ani Bára v současné době jednoduché. "Začala jsem pracovat na recepci jedné dentální kliniky, což je docela fajn. A zároveň ještě studuji, takže mám online školu," musí skloubit práci a studium mladá herečka.

Pokud jde o divadlo, je ráda, že mohla začít zkoušet aspoň muzikál Kabaret v Divadle Bez zábradlí. "Začínáme, ale divadlo mi velmi chybělo. Těším se, že se dám zase do nějaké fyzické formy. S těmi zavřenými fitness centry není ta údržba pravidelná," míní.

Bára nás zaujala i svým lookem, kterým připomíná Marilyn Monroe či Marlene Dietrichovou. "Přírodní blondýnka ale nejsem, teď si to barvím sama. A ten outfit? Chodím takhle relativně normálně," smála se Bára.

Reklama

Další články

Načítám