Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Seriál Bridgertonovi slaví velký úspěch a fanoušci o něm hojně diskutují. Ať už ve spojitosti se žhavými postelovými scénami, atraktivními aktéry nebo jejich vztahem mimo kamery, neujde jim jediný detail. V posledních dnech se rozběhly diskuse na téma „neck actingu“ neboli hraní krkem, v němž podle fanoušků vyniká hlavní hvězda Phoebe Dynevor alias Daphne Bridgerton.

Diváky zaujalo, že Daphne vyjadřuje při hraní emoce hlavně krkem. „Její hraní krkem je jedním z důvodů, proč ji mám tak ráda jako herečku,“ napsala jedna z fanynek na Twitteru. „Strávil jsem hodně času pozorování, jak Phoebe vyjadřuje emoce krkem,“ přiznal další.

Herečka přitom neměla nejmenší ponětí, že takhle působí, natož že téma trenduje na sociálních sítích. „Ani jsem nevěděla, že to dělám, dokud mě na to neupozornila moje sestra Harriet,“ přiznala francouzskému magazínu L'Officiel.

Až Harriet jí řekla, o čem se nyní lidé na sociální síti baví. „Ani jsem to netušila, ale myslím, že korzet a moje potřeba vyjádřit paniku Daphne zapříčinily hodně napětí v mém krku,“ dodala pobaveně.

Phoebe v minulosti vyvrátila spekulace o tom, že jsou s kolegou Regém-Jeanem Pagem víc než přátelé. Jejich vztah byl dle jejích slov vždy profesionální, na oba byl kvůli seriálu vyvíjen velký tlak, a tak na nic jiného, než hraní prý neměli ani pomyšlení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám