Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Studentka z Austrálie Imogen sdílela na sociální síti snímky, které vyděsí každého člověka s arachnofobií: dvě fotky sporáku, který obsadil obrovský pavouk s mladými. S těmi se podělila na stránce Australian Native Animals, kde u ostatních členů skupiny vzbudily velkou pozornost.

Někteří lidé v komentářích popsali vlastní zkušenost s tímto druhem pavouka. Jedna žena ji například uklidňovala, že ona našla pavoučí rodinku na stropě ložnice a do odpoledne byli všichni pryč. Jiní Imogen, samozřejmě ve vtipu, radili, aby vzala nohy na ramena nebo aby celý barák radši spálila.

Vzhledem k tomu, z jaké blízkosti byl snímek pořízený, žena arachnofobií nejspíš netrpí, což je v Austrálii rozhodně výhoda.

Nešlo přímo o její dům, majitel ale prý nemíní pavouky zabít. Místo toho se rozhodl zhasnout světlo a doufat, že odlezou. Tak držíme palce, aby se tak stalo, protože takové spolubydlící člověk opravdu nechce...

Související témata:
Trouba

Reklama

Další články

Načítám