Hlavní obsah
Článek

Je to sedm let, co Cameron Diaz (51) naposledy něco točila. Jejím posledním snímkem byl muzikál Annie a fanoušci herečku samozřejmě postrádají. Cameron se od hraní přesunula k podnikání, má vlastní značku veganského vína Avaline, a především se stala maminkou. Nyní prozradila, proč by se k herectví zatím nevrátila.

„Neumím si představit, že bych jako máma s roční dcerou musela být 14, 16 hodin denně na place. Pryč od svého dítěte. To bych prostě nemohla. Nebyla bych máma, jakou jsem dnes, kdybych měla dítě dřív,“ prozradila v rádiovém rozhovoru Quarantined with Bruce.

Nevyloučila ovšem, že se k hraní ještě někdy vrátí. „Nikdy neříkám nikdy. To prostě nedělám. Takže natočím ještě někdy nějaký film? Nechystám se, ale nevím. Nemám ponětí,“ dodala.

Cameron a její manžel Benji Madden oznámili narození dcerky Raddix v lednu loňského roku. Doposud se nepodělili o to, jak dcerka přišla na svět, a nesdíleli se světem ani její podobu. Dcerky se ovšem nemohou nabažit.

„Získala si naše srdce, díky ní je rodina kompletní,“ rozněžnila se hvězda Charlieho andílků a doplnila, že se kromě práce na vlastní značce vína věnuje výhradně rodině.

„Avaline je opravdu to jediné, co denně dělám, kromě toho, že jsem máma a manželka. Je to za odměnu. Opravdu mě to naplňuje a prožívám nejhezčí období,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám